Verbeter je huis, wie isoleert, profiteert

De campagne Verbeter je huis is een initiatief van het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties en heeft als doel om woningeigenaren te motiveren om zich te oriënteren op de verduurzaming van hun woning. Via de website verbeterjehuis.nl kan de doelgroep informatie vinden over verduurzamingsmaatregelen en relevante subsidies en financieringsmogelijkheden.

Je woning verduurzamen is natuurlijk goed voor het klimaat. Maar vooral: het levert jou direct wat op. Bijvoorbeeld een lagere energierekening of simpelweg een comfortabeler huis. Wie isoleert, profiteert.

Materialen

Er zijn diverse materialen te downloaden die gebruikt kunnen worden om lokaal en regionaal aandacht te vragen voor verduurzamingsmaatregelen.

De campagnematerialen mogen gebruikt worden tot uiterlijk 1 mei 2025.

Voor vragen kunt u contact opnemen via souad.helly@minbzk.nl.

Headerbeelden

Download hier de headerbeelden

Posters

Er zijn verschillende varianten posters. Met of zonder het logo van 'zet ook de knop om' en ook met de mogelijkheid om een gemeentelogo toe te voegen. 

Download de voorbeeld posters met ruimte voor gemeentelogo, met en zonder logo van zet ook de knop om. De open bestanden kunt u opvragen via souad.helly@minbzk.nl

Download de posters met of zonder logo 'zet ook de knop om' in verschillende formaten (841x1189 , 1185x1750 , 297x420 , 210x297)

Social stills 4x5

Download hier de social stills

Video's

De volgende video's zijn beschikbaar in de formaten 1x1, 4x5, 9x16 en 16x9
Dakisolatie 20 sec
Glasisolatie 20 sec
v1 isolatie bij verbouwen
v2 lening 0% rente
v3 energieloket
v4 subsidies en leningen