Help

Op campagnetoolkits.nl vindt u materialen, zoals brochures en video's, behorende bij verschillende campagnes van de Rijksoverheid.

Documenten op campagnetoolkits.nl

Campagnetoolkits.nl biedt enkele documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, MacOS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op campagnetoolkits.nl

De video's op deze website worden getoond in Flash Video. Om ze te kunnen bekijken heeft u het programma Adobe Flash Player nodig. U kunt gratis de Flash Player downloaden. Wanneer u geen Flash Video kunt gebruiken, worden alternatieven aangeboden. U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

De video's zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

Vragen en opmerkingen over campagnetoolkits.nl

De website campagnetoolkits.nl wordt beheerd door het ministerie van Algemene Zaken. Heeft u een vraag over de website? Neem dan contact op met campagnemanagement@minaz.nl.