Start met delen

De campagne Autodelen is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om het autodelen in Nederland te stimuleren. We delen namelijk al van alles met elkaar. Boeken, een OV-fiets en zo zijn er ook deelauto’s. Deelauto’s bieden verschillende voordelen.

Alleen betalen als je een deelauto gebruikt
Als je kiest voor een deelauto, betaal je alleen als je er gebruik van maakt. Je hebt niet de vaste lasten van een auto, zoals een verzekering en wegenbelasting. Ook onverwachte kosten zoals reparaties zijn verleden tijd. Als je overweegt om een auto te kopen, kunnen deelauto’s je een dure aanschaf besparen.

Altijd een deelauto die past bij wat je nodig hebt
Deelauto’s zijn er in allerlei vormen en maten. Of je nu even snel een auto nodig hebt om boodschappen te doen of een grote auto wil om grote spullen te vervoeren. Het kan allemaal. Van een kleine auto, tot een grote SUV, of zelfs een bestelbus.

Als je kiest voor de deelauto maak je een duurzame keuze
Deelauto’s zijn beter voor het klimaat. Door het maken en gebruiken van auto’s wordt er CO2 uitgestoten. Als je gebruikmaakt van deelauto’s hoeven er minder auto’s gemaakt te worden. Ook is bijna de helft van de deelauto’s elektrisch. Als je in een elektrische deelauto rijdt, stoot je geen CO2 uit. Zo maak je met een deelauto een duurzame keuze.

Materialen

Er zijn diverse materialen te downloaden die je kunt gebruiken om lokaal en regionaal meer bekendheid te geven aan autodelen.

Er zijn ook OLV’s (Online video’s 30, 20 en 10 sec) ontwikkeld. Deze zijn op aanvraag beschikbaar, neem daarvoor contact op met startmetdelen@minienw.nl

Documenten

Uitgeschreven copy socials

Uitgeschreven tekst website

Uitgeschreven tekst nieuwsbrief

Uitgeschreven tekst social posts

Out of Home (OOH)

Verschillende versies met thema duurzaamheid, kosten en flexibiliteit. Formaat/formaten: A0, Abri: 1185x1750 mm, 500x760 mm

De low res bestanden kun je downloaden. Heb je drukwerk gereed bestanden nodig? Dan kun je die opvragen bij startmetdelen@minienw.nl

Digital Out of Home

DOOH 10 sec - drie versies (duurzaamheid, kosten en flexibiliteit) met en zonder aanvulling Zet ook de knop om

Formaat/formaten
1080x1920

Socials

Duurzaamheid  - MP4 10 sec en statisch

Kosten - MP4 10 sec en statisch

Flexibiliteit - MP4 10 sec en statisch